Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Λέστερ ο Κάρλος Κορμπεράν

Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Λέστερ ο Κάρλος Κορμπεράν

Η Λέστερ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Έντσο Μαρέσκα και σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτο φαβορί είναι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν!

Μπορεί στον Ολυμπιακό να αποχώρησε πολύ γρήγορα, δίχως να προλάβει να δείξει το έργο του, εντούτοις στην Αγγλία η μετοχή του βρίσκεται πολύ ψηλά.

Ο Κάρλος Κορμπεράν λίγο έλειψε να ανεβάσει την Γουέστ Μπρομ στην Premier League, ωστόσο δεν αποκλείεαι να βρεθεί εκεί με έμμεσο τρόπο.

Η Λέστερ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Τσέλσι και ο Ισπανός τεχνικός είναι πρώτο φαβορί.

Το μόνο πρόβλημα είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του που φτάνει τα 3-4 εκατομμύρια λίρες, ένα ποσό που θα ήθελε να αποφύγει η Λέστερ που έχει πολύ πιεσμένα οικονομικά.

Φυσικά όλες αυτές οι εξελίξεις δεν αφήνουν αδιάφορο τον Παναθηναϊκό, αφού το τελευταίο διάστημα είχε διαρρεύσει το ενδιαφέρον από τις «Αλεπούδες» για τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News