«Θα στραφεί σε Μαρτίνς ο Παναθηναϊκός αν απαντήσει αρνητικά ο Σάρι»

«Θα στραφεί σε Μαρτίνς ο Παναθηναϊκός αν απαντήσει αρνητικά ο Σάρι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί την εναλλακτική λύση του Παναθηναϊκού για τον «πράσινο» πάγκο, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να «κλείσει» τον Μαουρίτσιο Σάρι σύμφωνα με δημοσίευμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το novasports.gr και ο Γιώργος Αργυρόγλου:

«Ακούγεται ότι οι πιθανότητες να πει το ναι ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν είναι λίγες, καθώς ο ίδιος εκτίμησε τον τρόπο που τον προσέγγισαν οι πράσινοι και προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Η συμπεριφορά και κυρίως η εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο του, τον έχουν κάνει τις τελευταίες ώρες να το σκέφτεται διαφορετικά, καθώς αρχικά ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να εργασθεί στη χώρα μας.

Από εκεί και ύστερα, αν η απάντηση του Σάρι είναι αρνητική, τότε ο Παναθηναϊκός θα στραφεί στον Πέδρο Μάρτινς, αφού εκτός από τα προσόντα και τις ικανότητες που έχει σαν προπονητής, γνωρίζει και την ελληνική πραγματικότητα από την πετυχημένη θητεία του στον Ολυμπιακό.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News