«Πιέζει για συμφωνία με τον Μπρινιόλι η ΑΕΚ»

Παναθηναϊκός: Ο Μπρινιόλι... επέστρεψε!

Η ΑΕΚ σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κάνει δικό της, τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι όπως είναι δεδομένο δε θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, καθώς εδώ και αρκετό διάστημα έχει τεθεί εκτός ομάδας, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει σε λίγες ημέρες από σήμερα.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Ιταλός τερματοφύλακας δέχεται μεγάλο πρεσάρισμα από την ΑΕΚ, προκειμένου να πει το «ναι» και να συνεχίσει την καριέρα του στα κιτρινόμαυρα.



Αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ:

«Πιθανή είναι μια νέα περιπέτεια στην Ελλάδα για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Οι επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη με την ΑΕΚ. Ο πρώην γκολκίπερ της Παλέρμο και της Έμπολι τώρα ανήκει στον Παναθηναϊκό και αποτελεί έναν καλό μεταγραφικό στόχο. Οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να επέλθει τις επόμενες μέρες η συμφωνία. Γίνεται λόγος για διετές ή τριετές συμβόλαιο.

Στο παρασκήνιο υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα πρωταθλήματα, αλλά η ΑΕΚ σοβαρολογεί. Η ελληνική ομάδα θέλει για τερματοφύλακα στο μέλλον τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι».

Δείτε το ρεπορτάζ:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News