Ντι Μάρτζιο: «Κρούσεις σε Μπρινιόλι από Ελλάδα, Αγγλία, MLS»

Μπρινιόλι: Συγκλονιστικό μήνυμα για Μάγκνουσον (pic)

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έχει κρούσεις από ελληνικές ομάδες, την Premier League και το MLS.

Μπορεί ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι να μην υπολογίζεται εδώ κι αρκετούς μήνες από τον Παναθηναϊκό και να προπονούταν στο διάστημα της περασμένης σεζόν μόνος του, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο το ενδιαφέρον για εκείνο είναι μεγάλο.

Συγκεκριμένα το συμβόλαιο του Ιταλού πορτιέρε με τον Παναθηναϊκό σε λίγες μέρες εκπνέει κι επίσημα και πλέον ο ίδιος θα κοιτάξει να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του με την απόφαση αυτή να μην είναι εύκολη.



Πιο συγκεκριμένα από την Ελλάδα υπάρχουν ομάδες που έχουν χτυπήσει την πόρτα του Μπρινιόλι και θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους με την ΑΕΚ να ακούγεται ως πιθανός προορισμός, αλλά να μην έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Από εκεί και πέρα η Σαουθάμπτον που επέστρεψε στην Premier League και θ’ αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια της Αγγλίας τη νέα σεζόν, φαίνεται πως έχει στη λίστα της τον Μπρινιόλι και εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Τέλος, ενδιαφέρον υπάρχει και από την Αμερική με τη  Βανκούβερ, ομάδα από το MLS, να έχει ψηλά στις προτιμήσεις της τον 32χρονο τερματοφύλακα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News