Παναθηναϊκός: Σε καλό δρόμο του Σάρι - Το εναλλακτικό πλάνο

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε θετικό δρόμο όσον αφορά την υπόθεση του Μαουρίτσιο Σάρι, ωστόσο αν δεν κάτσει ο Ιταλός τεχνικός, τότε έχει έτοιμη λύση.

Κρίσιμο 48ωρο: Πιο κοντά στο θαύμα Σάρι ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός θέλει εντός του επόμενου διαστήματος να κλείσει οριστικά το θέμα του προπονητή, για να πάει και στο επόμενο βήμα, το οποίο είναι η στελέχωση του ρόστερ για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Στο Τριφύλλι ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι το όνομα που έχει τεθεί σαν βασικός στόχος από τον ίδιο το σύλλογο, προκειμένου εκείνος να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα στο αγωνιστικό κομμάτι και να διεκδικήσει παράλληλα και τρόπαια.

Από εκεί και πέρα με βάση το ρεπορτάζ μετά το χθεσινοβραδινό ραντεβού που υπήρξε, φαίνεται πως η περίπτωση του Ιταλού τεχνικού βρίσκεται σε αρκετά καλό δρόμο και πως αναμένονται εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός είναι σε ετοιμότητα και δε θα αιφνιδιαστεί ούτε σε περίπτωση αρνητικής απάντησης από τον Σάρι, καθώς ήδη έχει έτοιμο το plan b, ο οποίος είναι ο Νίκο Κόβατς που στο κοντινό παρελθόν είχε κάτσει στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News