Παναθηναϊκός: Αυτό... φρενάρει τον Σάρι και δεν λέει ακόμη το «ναι»

Και ενώ όλοι περιμένουν διακαώς την απάντηση του 65χρονου τεχνικού, αποκαλύφθηκε ο λόγος που κάνει… δεύτερες σκέψεις όσον αφορά την μετακόμισή του στην Ελλάδα.

«Καθ'οδόν για τον Παναθηναϊκό ο Μαουρίτσιο Σάρι» (pic)

Ο Γιάννης Αλαφούζος μετέβη στην Ιταλία για να συζητήσει με τον Μαουρίτσιο Σάρι για την επόμενη μέρα του πράσινου project κάνοντάς του παράλληλα μια τεράστια οικονομική πρόταση για να πει το μεγάλο «ναι».

Ο ίδιος μετά το ραντεβού ζήτησε έξτρα χρόνο για να «ζυγίσει» τα δεδομένα και τις επόμενες ημέρες θα δώσει την οριστική του απάντηση.

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτήν την εβδομάδα να κλείσει το θέμα του προπονητή για να συνεχίσει με τα άλλα ανοιχτά «μέτωπα» του συλλόγου.

Όσον αφορά τον Ιταλό τεχνικό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που τον διστάζει για να έρθει στην Ελλάδα, είναι το αν θα θεωρηθεί καλή κίνηση ένας προπονητής τέτοιου επιπέδου να επιλέξει την χώρα μας ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr