Πώληση Γερεμέγεφ: Τόσα χρήματα ζητάει ο Παναθηναϊκός

Πώληση Γερεμέγεφ: Τόσα χρήματα ζητάει ο Παναθηναϊκός

Ο Σουηδός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «Πράσινους» έως και τον Δεκέμβριο του 2025, αλλά ο παραγκωνισμός του κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν τον οδηγεί σε… δεύτερες σκέψεις όσον αφορά την παραμονή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ ήρθε στην Αθήνα τον προηγούμενο μήνα για να συζητήσει με τους ιθύνοντες της «πράσινης» ΠΑΕ το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί το προσεχές καλοκαίρι είτε να γίνει αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του.

Την ίδια ώρα ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια τον έχουν ψηλά στη λίστα τους, με τον Παναθηναϊκό να έχει θέσει τιμή πώλησης γύρω στα 800.000 ευρώ.

Ο 30χρονος επιθετικός σε 17 συμμετοχές με το Τριφύλλι έχει σκοράρει 8 φορές και έχει δώσει και 1 ασίστ, ερχόμενος τις περισσότερες φορές από τον πάγκο στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Είναι ο ορισμός της τιμιότητας, αφού παρότι δεν του έχουν δοθεί αρκετές ευκαιρίες στο βασικό σχήμα της ομάδας, όποτε του ζητούταν να αγωνιστεί το έκανε με περίσσιο πάθος και αυταπάρνηση για το «πράσινο» κλαμπ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News