Παναθηναϊκός: Η προθεσμία για την απάντηση του Σάρι

Παναθηναϊκός: Η προθεσμία για την απάντηση του Σάρι

Οριστικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν στο θέμα Σάρι στον Παναθηναϊκό στις επόμενες 48 ώρες.

Ο Παναθηναϊκός επιδιώκει να κάνει το μεγαλύτερο «μπαμ» στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού σε προπονητή και να «χρυσώσει» τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Τις επόμενες ώρες ο Ιταλός προπονητής αναμένεται να… σβήσει το τσιγάρο του και να δώσει μια τελική απάντηση στον Παναθηναϊκό για το τι μέλλει γενέσθαι.

O Σάρι ζήτησε μικρή προθεσμία από τον Αλαφούζο, πριν απαντήσει στην πρόταση του. Την έλαβε, όχι υπό τη μορφή αυστηρού τελεσιγράφου που λήγει σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα, αλλά με τη δέσμευση πως ο Ιταλός θα στείλει την απάντηση του την Κυριακή ή το αργότερο τη Δευτέρα.

Γιατί και ο Παναθηναϊκός πιέζεται χρονικά στο αρνητικό σενάριο η διοίκηση και πρέπει να στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις.

Ο Αλαφούζος προτιμά να μην μοιράζει προβλέψεις για τις πιθανότητες επιτυχίας στην απόπειρα του, αφού αντιλαμβάνεται τη δυσκολία.

Ωστόσο, ο ίδιος εκτιμά πως έπραξε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να φέρει στην Ελλάδα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της προπονητικής στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News