Μαουρίτσιο Σάρι: Ο υποψήφιος προπονητής του Παναθηναϊκού καπνίζει 60 τσιγάρα την ημέρα!

Μαουρίτσιο Σάρι: Ο υποψήφιος προπονητής του Παναθηναϊκού καπνίζει 60 τσιγάρα την ημέρα!

Φανατικός καπνιστής είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο προπονητής που «παλεύει» να φέρει ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα όπως υποστηρίζουν σε Τουρκία και Ιταλία.

Ο Σάρι είναι ένας άκρως πετυχημένος προπονητής στην Ιταλία που έχει αφήσει έργο σε Νάπολι, Γιουβέντους και Λάτσιο, ενώ κατέκτησε και το UEFA Europa League με την Τσέλσι στη σύντομη παρουσία του στο «Νησί».

Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία, κάνουν λόγο για μεγάλη πρόταση του Παναθηναϊκού προς τον Σάρι για να αναλάβει καθήκοντα προπονητή τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ένα κύριο γνώρισμα του 64χρονου τεχνικού είναι… το τσιγάρο. Τις ημέρες που βρισκόταν στον πάγκο της Έμπολι και της Νάπολι εκείνος κάπνιζε απτόητος στο γήπεδο.

Όταν μετακόμισε στο Λονδίνο για χάρη της Τσέλσι, αναγκάστηκε να το κόψει λόγω του σχετικού Νόμου στην Αγγλία.

Για αυτό το λόγο, οι «Μπλε» σκέφτηκαν να φτιάξουν ένα smoking lounge στο Στάμφορντ Μπριτζ για να παίρνει τη νικοτίνη του την ημέρα των αγώνων, ωστόσο, η υλοποίηση αυτής της ιδέας δεν προχώρησε.

Για να παραμένει συγκεντρωμένος στα παιχνίδια ο Σάρι τις ημέρες του στην αγγλική ομάδα, μασούσε αποτσίγαρα! Κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Άσκολι Πιτσένο ο Ιταλός προπονητής έκανε έντονα παράπονα για τον αντικαπνιστικό νόμο και προχώρησε στην αποκάλυψη: «Καπνίζω 60 τσιγάρα την ημέρα που είναι λίγο πολλά!».

Και συμπλήρωσε: «Δε νιώθω την ανάγκη να καπνίζω στους αγώνες, αλλά μετά από αυτούς, μου είναι απαραίτητο. Αντιμετώπιζα πόνους στην πλάτη, αλλά πλέον νιώθω καλύτερα!».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News