Νέες πληροφορίες από Πορτογαλία για Ιωαννίδη! - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού

Συνεχή είναι η πληροφόρηση στην Πορτογαλία για την εξέλιξη των συζητήσεων της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη.

Παναθηναϊκός: «Πρώτη πρόταση για Ιωαννίδη - Το ποσό και η απάντηση στην Σπόρτινγκ»

Τα «λιοντάρια» κατέθεσαν πρόταση ύψους 18 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο επιθετικό, η οποία ωστόσο δεν φαίνεται να ικανοποιεί τους «πράσινους».

Συγκεκριμένα, η «O Jogo» αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός θέλει περισσότερα χρήματα, τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ για να συζητήσει την παραχώρηση του διεθνούς φορ, τον οποίο δεν έχει διάθεση να πουλήσει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η αθηναϊκή ομάδα δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει τον παίκτη το καλοκαίρι και μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία να του ανανεώσει το συμβόλαιο, το οποίο λήγει το 2027.

Ο Ιωαννίδης νιώθει καλά στην Ελλάδα, αλλά θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και είναι ευχαριστημένος με την προοπτική να ταξιδέψει στη Λισαβόνα, για να παίξει στη Σπόρτινγκ.

H Σπόρτινγκ θα συνεχίσει να επενδύει στον Ιωαννίδη, καθώς αποτελεί μια από τις προτεραιότητες του Ρούμπεν Αμορίμ για τη νέα σεζόν.

Μαλιστα, μοιάζει με αυτό που έγινε την περασμένη σεζόν, όταν είχε βάλει στο σημάδι τον Βίκτορ Γιόκερες, ο οποίος άφησε την Αγγλία για να παίξει στην Πορτογαλία».

Παράλληλα, τονίζεται ότι οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες, με τον παίκτη να είναι ενήμερος για κάθε εξέλιξη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News