Παναθηναϊκός: «Η τελική... επίθεση για τον Φώτη Ιωαννίδη» (pic)

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα Record, ο 24χρονος φορ είναι στο στόχαστρο πολλών «μνηστήρων» και τις προσεχείς ημέρες δεν αποκλείεται η «πράσινη» ΠΑΕ να δεχτεί κάποια επίσημη πρόταση.

Παναθηναϊκός: Σκάει πρόταση 20.000.000 ευρώ για Ιωαννίδη

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι Λιλ, Σεβίλλη, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Στουτγκάρδη έχουν στη λίστα τους τον Φώτη Ιωαννίδη και «γλυκοιτάζουν» την περίπτωσή του για την κορυφή της επίθεσης.

Παρόλα αυτά, ο ποδοσφαιριστής αποτελεί διακαή πόθο του Ρούμπεν Αμορίμ, του προπονητή των Πρωταθλητών Πορτογαλίας ο οποίος ετοιμάζει την «τελική του επίθεση» για να τον αποκτήσει.

Οι εξελίξεις «τρέχουν» με τις ομάδες να έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για τις μεταγραφές, με τον Παναθηναϊκό να είναι δεδομένο, ότι το προσεχές διάστημα, θα δεχτεί κάποια επίσημη κρούση από τα εν λόγω κλαμπ.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω πρωτοσέλιδο:

Παναθηναϊκός: «Η τελική... επίθεση για τον Φώτη Ιωαννίδη» (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr