Παναθηναϊκός: Διώχνει πέντε ποδοσφαιριστές, κρατάει τρεις!

Παναθηναϊκός: Διώχνει πέντε ποδοσφαιριστές, κρατάει τρεις!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Τριφύλλι, αφού οι ιθύνοντες της «πράσινης» ΠΑΕ τρέχουν για να κλείσουν τις ανοιχτές υποθέσεις του συλλόγου και εν συνεχεία να στρέψουν το βλέμμα τους στην επόμενη μέρα.

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τους Μπερνάρ και Χουάνκαρ, το συμβόλαιο των οποίων ολοκληρώθηκε και αμφότεροι θα συνεχίσουν την καριέρα τους μακριά από την Ελλάδα.

Οι Βίτορ Ούγκο και Σαμέτ Ακαϊντίν είναι οι επόμενοι που με τη λήξη του δανεισμού τους θα επιστρέψουν σε Μπαΐα και Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα, αφού δεν υπάρχει βλέψη στο να γίνει κάποια κίνηση για την παραμονή τους.

Ο Τιν Γεντβάι ανακοινώθηκε και επίσημα για τα επόμενα 3 χρόνια από την ΠΑΕ αφού ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του και αποκτήθηκε από την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος θα αποχωρήσει αφού δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στις συζητήσεις με το κλαμπ και θα υπογράψει σύντομα σε άλλη ομάδα.

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα και στην υπόθεση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι για τον οποίο συνεχίζονται οι συζητήσεις με την Σπέτσια, με την υπόθεση να αναμένεται να κλείσει θετικά με την παραμονή του Πολωνού πορτιέρο.

Λήγει το συμβόλαιο και του Γιάννη Κώτσιρα, αλλά τα τυπικά απομένουν για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News