Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» ο Πάλμερ-Μπράουν, πότε θα κριθεί

Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» ο Πάλμερ-Μπράουν, πότε θα κριθεί

Το Τριφύλλι κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και πλέον στοχεύει στο να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα των «αποχωρήσεων» και φυσικά το θέμα του προπονητή που επείγει.

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τους Μπερνάρ και Χουάνκαρ οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με το κλαμπ, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την απόκτηση του Τιν Γεντβάι για τα επόμενα 3 χρόνια, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς από την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Είναι δεδομένο ότι οι παίκτες που θα παραμείνουν στο «πράσινο» ρόστερ θα αξιολογηθούν από τον νέο προπονητή και εκείνος θα κρίνει το πως θα αξιοποιηθούν στην νέα εποχή των «Πρασίνων».

Παρόλα αυτά, ο λόγος για τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, ο οποίος καθόλη τη διάρκεια της σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που δεν τον άφησαν να αγωνιστεί στο μεγαλύτερο μέρος αυτής.

Ο 27χρονος στόπερ έχει συμβόλαιο με το κλαμπ, αλλά θα κριθεί στην προετοιμασία της ομάδας αν θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στα πλάνα αυτής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News