Γάτας-Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη

Γάτας-Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη

Οι τελευταίες πληροφορίες για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αρη, στον τελικό Κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου (20:30) με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση της διοργάνωσης, η οποία θα τους δώσει το δικαίωμα να παίξουν στην Ευρώπη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης τερμάτισαν στην τέταρτη και πέμπτη θέση της Super League και θέλουν να κλείσουν ιδανικά μία σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα, όπου ένας τίτλος, σίγουρα θα γιάνει πολλές πληγές.

Οι πράσινοι του Χρήστου Κόντη επιθυμούν, καταρχάς, την κατάκτηση του 20ού Κυπέλλου στην ιστορία τους (έχουν 19 κατακτήσεις) και πρώτου μετά το 2022.

Ωστόσο πλέον, πέρα από τον τίτλο, όλοι δνε θέλουν ούτε να σκέφτονται πως ο σύλλογο, θα μείνει εκτός Ευρώπη την ερχόμενη σεζόν. «Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό να μην παίζει Ευρώπη», τόνισε χαρακτηριστικά χθες ο Φώτης Ιωαννίδης.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο δημοσιογράφος Αρης Γάτας, μετέφερε τις δικές του πληροφορίες, περίπου 1,5 ώρα πριν από τη σέντρα.

Οπως σημειώνει: Σύμφωνα με πληροφορίες μου ο Παναθηναϊκός στον τελικό με τον ΑΡΗ στις 20·30 θα παίξει με Λοντιγκιν-Κώτσιρας- Γεντβαι -Αράο-Χουανκαρ Πέρεθ-Τσεριν -Μαντσίνι-Μπακασέτας- Μπέρναρ και Ιωαννίδη απο την αρχή…😉ΠΑΟ-ΑΡΗΣ Live ΕΡΑΣΠΟΡ 101,8 20:30 και όλο το ρεπορτάζ στην ΕΡΤ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News