Κόντης: «Έχουμε 19 Κύπελλα και θέλουμε αύριο να τα κάνουμε 20»
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Κόντης μίλησε για τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια το παίρνει όποιος το θέλει πιο πολύ. Ξέρουμε η μία ομάδα την άλλη, θα υπάρχει στρατηγική, πλάνο και η κατάσταση που θα βρεθούν οι παίκτες.
Νιώθουμε όμορφα και οι δυο προπονητές που βρισκόμαστε εδώ και μακάρι όλοι οι Έλληνες προπονητές να διεκδικούν κύπελλα. Αύριο πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ καλή μέρα για τον Παναθηναϊκό.
Είμαστε συγκεντρωμένοι για αύριο, έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και είμαστε ένας Σύλλογος που έχει μάθει να σηκώνει τίτλους. Έχουμε 19 Κύπελλα και θέλουμε αύριο να τα κάνουμε 20.
Είναι εύκολο να παρέμβω στην ομάδα γιατί έχω παίκτες με τρομερή ποιότητα και ποδοσφαιρικό ταλέντο και ευφυία. Τους γνωρίζω όλους άριστα και το να παρέμβω στην ομάδα μου είναι εύκολο.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ μετέφερε σοκαρισμένος την είδηση της τραγωδίας στη Ρουμανία (vid)
- Τσάρλι: «Ενοχλημένος με τις διαρροές ο Αλαφούζος, έκοψε... παίκτες!» (vid)
- «Και ο Παναθηναϊκός για τον Φίλιπ Εντινγκά»
- Παναθηναϊκός: Στη λίστα του ο Μάρκο Ρίχτερ
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Κονσταντίν Βιβτσαρένκο