Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τι ισχύει με Μάρκο Λιβάγια

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τι ισχύει με Μάρκο Λιβάγια

Σύμφωνα με το Κροατικό index, ο 30χρονος επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από την Χάιντουκ Σπλιτ το προσεχές καλοκαίρι και εξετάζει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το μέλλον του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Μάρκο Λιβάγια έχει λάβει προσφορές από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό οι οποίοι θέλουν να τον κάνουν να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από 3 και πλέον χρόνια.

Παρόλα αυτά, υπάρχει ξεκάθαρο εμπόδιο στην υπόθεση, αφού ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Κροάτες έως και το 2027.

Αν συνυπολογίσουμε ότι αποτελεί το πρώτο βιολί της ομάδας, είναι ο αρχηγός του κλαμπ μόνο εύκολη δεν τη λες την… ενδεχόμενη διαπραγμάτευση για την αγορά του.

Στις συζητήσεις βοηθητικό ρόλο θα παίξει η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει ξεκάθαρα να αλλάξει σύλλογο και να βρει την επόμενη περιπέτεια της καριέρας του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News