Παναθηναϊκός: Η διάψευση για προπονητή και η... άμεση απόφαση

Παναθηναϊκός: Η διάψευση για προπονητή και η... άμεση απόφαση

Όλα τα βλέμματα στο Τριφύλλι έχουν στραφεί στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Άρη στο Πανθεσσαλικό, με πρωταρχικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου και έπειτα την δρομολόγηση των εξελίξεων.

Με την απόλυση του Φατίχ Τερίμ και την πρόσληψη του Χρήστου Κόντη, φούντωσαν τα σενάρια για το ποιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού στις αρχές του Ιουνίου.

Η πράσινη ΠΑΕ έδρασε άμεσα παίρνοντας θέση για τα εν λόγω δημοσιεύματα, διαψεύδοντάς τα κατηγορηματικά και τονίζοντας πως δεν θα υπάρξει καμία κίνηση πριν τον τελικό Κυπέλλου.

Παρόλα αυτά, μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του το πράσινο κλαμπ, οι ιθύνοντες θα τρέξουν τις διαδικασίες για να αναζητήσουν τον προπονητή της επόμενης ημέρας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η εύρεση δεν θα διαρκέσει πάνω από μια εβδομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News