Παναθηναϊκός: «Τρελαμένος» ο Ιωαννίδης - Τι... ζητά για τον τελικό

Παναθηναϊκός: «Πρώτη πρόταση για Ιωαννίδη - Το ποσό και η απάντηση στην Σπόρτινγκ»

Ο 24χρονος φορ επανήλθε μετά την πολυήμερη απουσία του από την αγωνιστική δράση και ζήτησε κάτι συγκεκριμένο από το προπονητικό staff ενόψει του μεγάλου τελικού.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν εδώ και περίπου ενάμιση μήνα και τον ανάγκασαν να καταπονηθεί και να χάσει τα τελευταία, κρίσιμα, ντέρμπι του Παναθηναϊκού στην Super League.

Ο ίδιος, πάντως, θέλει πολύ να ξεκινήσει στην 11άδα όπως το 2022 όταν είχε αγωνιστεί ως βασικός στον νικηφόρο τελικό Κυπέλλου (1-0) με τον ΠΑΟΚ όταν το Τριφύλλι δεν είχε τότε στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μακέντα.

Η απόφαση για την βασική ενδεκάδα των «Πρασίνων» δεν έχει παρθεί ακόμα από τον Χρήστο Κόντη, αλλά οι πιθανότητες το να βρεθεί ο Έλληνας επιθετικός στο αρχικό σχήμα είναι αρκετές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News