Παναθηναϊκός: Ένα Κύπελλο... πολλά εκατομμύρια στα ταμεία της ΠΑΕ!

Απίστευτη τάπα του Θανάση Αντετοκούνμπο στον Βαλαντσιούνας (vid)

Το Τριφύλλι κοντράρεται το προσεχές Σάββατο (25/05) με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για να κατακτήσει τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας και παράλληλα να πάρει το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Εφόσον ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας θα πάρει το τέταρτο και τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά, έπειτα από αυτά που έχουν ήδη καπαρώσει ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός.

Μια τέτοια εξέλιξη εκτοξεύει οικονομικά το κλαμπ αφού τον βάζει στο κόλπο των… εκατομμυρίων και για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο το «Τριφύλλι», ξεκινώντας αυτήν τη φορά από τα προκριματικά του Europa League.

Υπενθυμίζεται ότι ως αδύναμος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει μία εκ των Αγιαξ (Ολλανδία), Μόλντε (Νορβηγία) και Μπράγκα (Πορτογαλία).

Το τρόπαιο είναι πια μονόδρομος για ακόμα έναν λόγο, αφού διαφορετικά θα επέλθει ανυπολόγιστη οικονομικά ζημιά στον σύλλογο.

Μην ξεχνάμε ότι τη σεζόν 2023-24 οι «Πράσινοι» αποκόμισαν 10.430.000 ευρώ από την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή, ένα τεράστιο ποσό που ήταν μια έξτρα… «ανάσα» για το πράσινο κλαμπ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News