Παναθηναϊκός: Ο Κόντης γύρισε τον διακόπτη ελέω τελικού!

Παναθηναϊκός: Κατόρθωμα Κόντη μέσα σε λίγες μέρες

Δεν μας αρέσει να κρίνουμε αποκλειστικά από το αποτέλεσμα τους αγώνες. Ασφαλώς και το αποτέλεσμα είναι ο στόχος και δεν γίνεται να το αγνοείς, όμως υπάρχουν και κάποιες ημέρες που η μπάλα, η τύχη, οι…συναστρίες σου γυρνούν την πλάτη.

Με τους λιμανίσιους π.χ αν δεν υπήρχαν οι αναγκαστικές αλλαγές, τα δοκάρια, οι χαμένες ευκαιρίες του Γερεμέγιεφ , τα τελευταία 30 λεπτά δεν θα τα βλέπαμε καν.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι στράβωσε για την ομάδα του Κόντη στο τέλος. Το τριφύλλι δεν άξιζε να φύγει από το γήπεδο έχοντας έναν βαθμό.

Η αλήθεια είναι, πως η πραγματικότητα που δημιουργεί αυτή η νέα εντός έδρας αποτυχία βάζει τεράστια πίεση ενόψει Αρη, άσχετα αν η εικόνα της ομάδας δεν θύμιζε το ανήμπορο σύνολο που είδαμε με τον ΠΑΟΚ, με τον Αρη, με την ΑΕΚ.

Ούτε βεβαίως η εμφάνιση στο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν βαρετή και άναρχη όπως στα προηγούμενα παιχνίδια.

Η πρόοδος, η ενέργεια, αλλά και η θέληση που δημιουργείται από την αλλαγή πλεύσης στον πάγκο έγινε εμφανής από τα πρώτα δευτερόλεπτα του ντέρμπι.

Υπήρξαν θετικά πράγματα τα οποία βγήκαν και θέλουμε να ελπίζουμε θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό στον τελικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News