Βόμβα: «Ο Μαρινάκης θέλει να αποκτήσει τον προπονητή της Φιορεντίνα!»

Βόμβα: «Ο Μαρινάκης θέλει να αποκτήσει τον προπονητή της Φιορεντίνα!»

Τον Βιντσέντζο Ιταλιάνο θέλει στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα.

Φωτιά βάζει δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport» λίγες μέρες πριν τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, καθώς αναφέρει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει τον Ιταλιάνο της Φιορεντίνα στην τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Βιντσέντζο Ιταλιάνο δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει στους «βιόλα» και τη νέα σεζόν, την ώρα που ούτε ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο αναμένεται να παραμείνει στη Νότιγχαμ.

«Μιλάμε για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, μία ιστορική αγγλική ομάδα που ανήκει στον Ευάγγελο Μαρινάκη, στον οποίο ανήκει και ο Ολυμπιακός, η επόμενη αντίπαλος του Ιταλιάνο, η Φιορεντίνα στον τελικό της Conference League που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Μετά τις μεταγραφικές φήμες που συνέδεαν τον Ιταλιάνο με Μπολόνια, Τορίνο και Νάπολι, εμφανίζεται ένας ακόμη μνηστήρας του νυν προπονητή της Φιορεντίνα, του οποίου η απόφαση για το μέλλον θα επισημοποιηθεί ωστόσο μόνο μετά τον τελικό του Conference League», αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας.

Το μέλλον του Ιταλιάνο στη Φιορεντίνα θα αποφασιστεί μετά το τέλος της σεζόν και τον τελικό του Conference League, η έκβαση του οποίου θα παίξει μεγάλο ρόλο. Αν οι «βιόλα» σηκώσουν την κούπα, το συμβόλαιο του 46χρονου προπονητή θα ενεργοποιηθεί αυτόματα έως το 2025.

Πάντως, οι άνθρωποι της Φιορεντίνα φέρονται να έχουν ξεκινήσει ήδη την διερεύνηση για άλλον τεχνικό, με το όνομα του Αλμπέρτο Ακουιλάνι να ακούγεται έντονα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News