Παναθηναϊκός: Οι αγορές για προπονητή που ψάχνουν οι πράσινοι

Αν φύγει ο Τερίμ, ο Παπαδημητρίου να επιλέξει προπονητή και όχι ο κάθε... Ατζούν!

Και ενώ η προσοχή έχει στραφεί στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Άρη, οι «Πράσινοι» έχουν να κλείσουν και το μέτωπο του νέου τεχνικού που θα αναλάβει την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να σαρώνει την αγορά για να φέρει στην Ελλάδα έναν ελίτ προπονητή που θα αναλάβει το πράσινο project της επόμενης μέρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με ορισμένα ονόματα, με την στόχευση της πράσινης διοίκησης να είναι σε Ισπανία αλλά και σε Πορτογαλία, Γερμανία αξιολογώντας τις διαθέσιμες περιπτώσεις.

Μονόδρομος για το Τριφύλλι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το προσεχές Σάββατο (25/05) κόντρα στον Άρη, αφού δύσκολα κάποιο μεγάλο όνομα θα αποδεχθεί την πρόταση δίχως το δέλεαρ της Ευρωπαϊκής συμμετοχής.

Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζεται πυρετωδώς η αναζήτηση προπονητή με το θέμα να κλείνει τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου και τις μεταγραφές να παίρνουν σειρά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News