Επίσημο: Στα «πράσινα» ο Αμπάσι
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμιρέζα Αμπάσι για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στους άνδρες.
Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στους άνδρες του «τριφυλλιού» που απέκτησε τον Αμιρέζα Αμπάσι που είναι ιρανικής καταγωγής και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με τη Μάλτα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμιρέζα Αμπάσι για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στους άνδρες. Μια εξαιρετική μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός που είναι ιρανικής καταγωγής και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με τη Μάλτα.
Ο 25άχρονος Αμπάσι είχε φτάσει πέρσι στον τελικό του απλού στο τσέχικο WTT Feeder, ενώ έχει υπάρξει 3ος στο Asian Junior Championships. Σήμερα είναι στο νούμερο 139 της παγκόσμιας κατάταξης ανδρών.
Σε δήλωση του ο Αμπάσι ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην ομάδα του Παναθηναϊκού και ευελπιστώ από την πλευρά μου να προσφέρω αυτά που μπορώ.
Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε έναν τόσο μεγάλο Σύλλογο».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο «χάρτης» του Conference - Ημερομηνίες, κληρώσεις, παιχνίδια
- Παναθηναϊκός: «Συνάντηση Αλαφούζου-Βλαχοδήμου, τι συζήτησαν»
- Ποια ήταν η πρόταση του Παναθηναϊκού που αρνήθηκε ο Κόντης
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο πρώην πράσινος που κερδίζει έδαφος ενόψει καλοκαιριού
- Ένας λάθος και... αποκλείστηκε! Πώς πάει ομίλους ο Παναθηναϊκός