Οικονόμου για ΠΑΟ: «Δες τα προβλήματά σου και και άσε μας εμάς. Εμείς κερδίζουμε...»

Οικονόμου για ΠΑΟ: «Δες τα προβλήματά σου και και άσε μας εμάς. Εμείς κερδίζουμε...»

Ο Δημήτρης Οικονόμου πίκαρε τον Ακη Παυλόπουλο στη πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ!

Ο Άρης Πορτοσάλτε συνεχάρη τον Δημήτρη Οικονόμου για την νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ. «Χθες μετά τη νίκη μας, είπα να γίνω λίγο προκλητικός. Πηγαίνω στα συρτάρια εκεί που έχω τα λάβαρα του Ολυμπιακού, ψάχνω και βρίσκω τις σημαίες, βρίσκω τα κασκόλ, βρίσκω το ένα βρίσκω το άλλο… κοιτάω και βλέπω μπλουζάκι Ζιοβάνι! Λέω αυτό θα πάρω! Σκέφτηκα να φέρω το μπλουζάκι του Ζιοβάνι μαζί μου σήμερα, αλλά είπα να μην γίνω κακός», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Τότε ο Άκης Παυλόπουλος του είπε: «Μα δεν έπαιρνες μπλουζάκι Σκλεναρίκοβα καλύτερα…», με τον Δημήτρη Οικονόμου να του απαντάει όλο νόημα: «Έχεις περάσει καλά εσύ με τον Ζιοβάνι! Άσε άσε, για πάντα στο λιμάνι!».

Ο Άκης Παυλόπουλος συνέχισε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί χαίρεται ο κύριος συνάδελφος;». Ο Δημήτρης Οικονόμου απάντησε: «Γιατί κέρδισα ρε φίλε! Δες τα προβλήματά σου και και άσε μας εμάς. Εμείς κερδίζουμε…».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News