Τερίμ - Γιοβάνοβιτς: Ο Παναθηναϊκός «βίασε» τη λογική και το πλήρωσε

Παναθηναϊκός: Ναι μεν, αλλά... για την απόλυση Γιοβάνοβιτς

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με το ευρύ 4-1 μέσα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, με την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους σε ντέρμπι να τους ρίχνει στην τέταρτη θέση της Super League.

Παρόλα αυτά, η τραγική κατάσταση είναι αυτό που άξιζε σε αυτόν τον Παναθηναϊκό, που κατέρρευσε στο τέλος της κανονικής περιόδου κόντρα σε Λαμία, Κηφισιά και ΟΦΗ πετώντας βαθμούς και έβαλε τέλος στα όνειρα με το τελείωμα των Play-offs.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επέλεξε τον Δεκέμβριο να απολύσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που είχε το Τριφύλλι στη 2η θέση της βαθμολογίας, αψηφώντας κάθε ποδοσφαιρική λογική.

Στη θέση του έφερε τον Φατίχ Τερίμ, που για την προπονητική κοινότητα θεωρείται ξεπερασμένος έχοντας χρόνια μακριά από το peak του.

Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΠΑΕ, θεωρούσε ότι το mentality του Τούρκου ήταν τέτοιο, ανώτερο και της ίδιας της ομάδας, που θα οδηγούσε στο πρωτάθλημα, αλλά δεν δικαιώθηκε και το πλήρωσε με αυτήν την εικόνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News