Παναθηναϊκός - Ευρώπη: Νίκη με Ολυμπιακό, αλλιώς... ανησυχία - Τι κρίνει το ντέρμπι της Λεωφόρου

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός όπως αναμενόταν, θα κρίνει την τρίτη θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τα προκριματικά του UEFA Europa Conference League.

Παναθηναϊκός - Ευρώπη: Νίκη με Ολυμπιακό, αλλιώς... ανησυχία - Τι κρίνει το ντέρμπι της Λεωφόρου

Μετά το δυνατό «χαστούκι» από τον ΠΑΟΚ (4-1) ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να τα χάσει… όλα!

Στην τελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος τα ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός θα κρίνουν τον πρωταθλητή και το σίγουρο ευρωπαϊκό εισιτήριο αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός με τη νίκη 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ «κέρδισε» τη δυνατότητα να έρθει και ισόπαλος στη Λεωφόρο, διότι θα τερματίσει τρίτος.

Το Τριφύλλι θα ψάξει νίκη με οποιοδήποτε σκορ κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, με τον οποίο μετράει… μόνο νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο ντέρμπι της κροτίδας οι «πράσινοι» κατέκτησαν το τρίποντο στις δικαστικές αίθουσες στο «Γ. Καραϊσκάκης», στη Λεωφόρο νίκησαν με 2-0 τους «ερυθρόλευκους» στο β’ γύρο, ενώ στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ στο Φάληρο οι «πράσινοι» θριάμβευσαν με 3-1.

Φυσικά, υπάρχει και το Κύπελλο Ελλάδος , όπου οι αιώνιοι αναμετρήθηκαν ισόπαλοι σε Λεωφόρο (1-1) και Καραϊσκάκης (0-0) με τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει την πρόκριση στα πέναλτι με 7-6.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News