Απαράδεκτοι ΟΛΟΙ, «έφαγαν» τέσσερα από τον ΠΑΟΚ (vid)

Απαράδεκτοι ΟΛΟΙ, «έφαγαν» τέσσερα από τον ΠΑΟΚ (vid)

Θα χάσουν… και την Ευρώπη. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στάθηκαν και πάλι «ΛΙΓΟΙ» στα κρίσιμα ματς, ηττήθηκαν 4-1 από τον ΠΑΟΚ, «έπεσαν» στην 4η θέση του πρωταθλήματος και πλέον, κινδυνεύουν να χάσουν το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τάισον, Ζίβκοβιτς (2 φορές) και Βιεϊρίνια τα γκολ του ΠΑΟΚ, μείωσε ο Γερεμέγεφ.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο ΠΑΟΚ σημείωσε μεγάλη ευκαιρία, ο Μπράντον Τόμας με ένα έξυπνο πλασέ μπροστά στον Αράο έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Λοντίγκιν. Στο 18ο λεπτό ο Σβαμπ βγήκε «νοκ άουτ» και ο Κωνσταντέλιας πέρασε στη θέση του. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Έλληνας μεσοεπιθετικός σημείωσε τελική για τον «Δικέφαλο» με σουτ στο όριο της περιοχής, μπλόκαρε σταθερά ο «πράσινος» γκολκίπερ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Κώτσιρας σέντραρε επικίνδυνα, ο Κοτάρσκι έδιωξε με δυσκολία, προ του Σπόραρ. Λίγο πριν το μισάωρο ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι για χέρι στον Χουάνκαρ. Από ένα τραγικό λάθος του Ρούμπεν Πέρεθ ο Κωνσταντέλιας έβγαλε την τέλεια ασίστ στον Τάισον που πλάσαρε επιτυχώς τον Λοντίγκιν για το 1-0 του ΠΑΟΚ.

Ο Χουάνκαρ αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο 57′ για διαμαρτυρία. Ο Μπάμπα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Από απίθανη επέλαση του Μαντσίνι ο Σπόραρ βγήκε τετ α τετ με τον Κοτάρσκι, το πλασέ του βρήκε στο πόδι του αντίπαλου τερματοφύλακα και στη συνέχεια κατέληξε στην πάνω πλευρά των διχτύων.

Ο Φατίχ Τερίμ αντικατέστησε τους Μαντσίνι και Χουάνκαρ με τους Βαγιαννίδη και Μλαντένοβιτς. Λίγο αργότερα, ο Γερεμέγεφ πέρασε στη θέση του Σπόραρ. Στο 71′ ο Λίντχαουτ καταλόγισε πέναλτι για τον Παναθηναϊκό για γκρέμισμα του Γέντβαι στον Σαμάτα. Ο Ζίβκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και πέταξε από την αντίθετη γωνία τον Λοντίγκιν για το 2-0.

Ο Μλαντένοβιτς εκτέλεσε πονηρά ένα φάουλ στο 76′, δεν αιφνιδιάστηκε ο Λοντίγκιν. Στο 78′ ο Γερεμέγεφ «μείωσε» σε 2-1 στην Τούμπα με κεφαλιά από σέντρα του Μλαντένοβιτς και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ «τελείωσε» το παιχνίδι στο 89′ και στο 90+2 με Βιεϊρίνια και Ζίβκοβιτς.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Ότο, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Τόμας

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Αράο, Γέντβαι, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Τσέριν, Μαντσίνι, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Σπόραρ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News