Παναθηναϊκός: «Κυκλωμένο» το όνομα του Ικάρντι από την Κόμο!
Η ομάδα της Κόμο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι από τη Γαλατασαράι, ένα όνομα που συνδέθηκε τις τελευταίες μέρες και με τον Παναθηναϊκό.
Μετά από 21 ολόκληρα χρόνιας προσμονής, η Κόμο επιστρέφει στα μεγάλα «σαλόνια» του ιταλικού ποδοσφαίρου, πανηγυρίζοντας την άνοδό της στη Serie A ως η καλύτερη δεύτερη της β’ κατηγορίας.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι αποφασισμένοι να στελεχώσουν το ρόστερ με ονόματα… πρώτης γραμμής ενόψει καλοκαιριού, ώστε, όχι μόνο να παραμείνει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία, αλλά και να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.
Σύμφωνα λοιπόν με ιταλικά δημοσιεύματα, οι Ινδονήσιοι ιδιοκτήτες της ομάδας φέρονται να θέλουν να κάνουν ένα μεγάλο «δώρο» στον τεχνικό του συλλόγου, Σεσκ Φάμπρεγας, φέροντας στην ομάδα τον Μάουρο Ικάρντι!
Εκτός από τον στράικερ της Γαλατασαράι οι Ιταλοί έχουν κυκλώσει και τα ονόματα των Λούκα Μόντριτς, Πέδρο Ροντρίγκες, Χοακίν Κορέα και Λορίς Κάριους.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Το story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις βολές του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό
- Γιαννακόπουλος για Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Πόσο νόμιμο είναι να σφυρίζει διαιτητής...»
- «Σπόντες» Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 82-76
- Παναθηναϊκός: Η μέρα, η ώρα και το κανάλι για το Game 2 με τον Ολυμπιακό
- Ο συγκλονιστικός Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην παρωδία των 29-5 βολών του ΣΕΦ!