Παναθηναϊκός: «Κυκλωμένο» το όνομα του Ικάρντι από την Κόμο!
Η ομάδα της Κόμο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι από τη Γαλατασαράι, ένα όνομα που συνδέθηκε τις τελευταίες μέρες και με τον Παναθηναϊκό.
Μετά από 21 ολόκληρα χρόνιας προσμονής, η Κόμο επιστρέφει στα μεγάλα «σαλόνια» του ιταλικού ποδοσφαίρου, πανηγυρίζοντας την άνοδό της στη Serie A ως η καλύτερη δεύτερη της β’ κατηγορίας.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι αποφασισμένοι να στελεχώσουν το ρόστερ με ονόματα… πρώτης γραμμής ενόψει καλοκαιριού, ώστε, όχι μόνο να παραμείνει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία, αλλά και να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.
Σύμφωνα λοιπόν με ιταλικά δημοσιεύματα, οι Ινδονήσιοι ιδιοκτήτες της ομάδας φέρονται να θέλουν να κάνουν ένα μεγάλο «δώρο» στον τεχνικό του συλλόγου, Σεσκ Φάμπρεγας, φέροντας στην ομάδα τον Μάουρο Ικάρντι!
Εκτός από τον στράικερ της Γαλατασαράι οι Ιταλοί έχουν κυκλώσει και τα ονόματα των Λούκα Μόντριτς, Πέδρο Ροντρίγκες, Χοακίν Κορέα και Λορίς Κάριους.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πάσαλιτς της Αταλάντα»
- Νίστρουπ στους παίκτες: «Πονάτε και σταματάτε; Δεν σας αρέσει κάτι και σταματάτε; Όχι στην ομάδα μου»
- «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού - Ντε Φράι, η αλλαγή στη διάρκεια του συμβολαίου»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Κυζιρίδη, τα χρήματα που ζητά η Χαρτς»
- Γάτας: «Παίρνει φορ ο Παναθηναϊκός, οι δύο που αποχωρούν»