ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Προπονητής και ποδοσφαιριστές… το απόλυτο μηδέν. Στο κρισιμότερο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου της Superleague ο Παναθηναϊκός δεν «εμφανίστηκε» στο γήπεδο της OPAP Arena κόντρα στην ΑΕΚ και ηττήθηκε δίκαια από την Ένωση.

Κι αν υπήρχε μια μικρή πιθανότητα να αλλάξει το σκηνικό, ο Ντελαζό και το VAR φρόντισαν να την εξανεμίσουν στη φάση του καραμπινάτου πέναλτι πάνω στον Κώτσιρα.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στον αγώνα της κανονικής περιόδου, όταν υπήρξε μια ξεκάθαρη ανατροπή στον Βέρμπιτς. Τότε, όμως, οι πράσινοι είχαν παίξει ποδόσφαιρο και τους γλίστρησε η νίκη στις καθυστερήσεις.

Η ΑΕΚ κατέκτησε το βράδυ της Τετάρτης το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ελλάδος (μόνο με… θαύμα, πλέον, μπορεί να το χάσει), ενώ το Τριφύλλι θα κοιτάξει να πάρει «κάτι» στον τελικό της 25ης του Μάη με τον Άρη.

Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι (5/10): Ο Πολωνός έβγαλε αρκετές προσπάθειες των κιτρινόμαυρων, προδόθηκε σε αρκετές περιπτώσεις από τους αμυντικούς του και είναι ο τελευταίος που ευθύνεται για την τελική κατάληξη.

Γιάννης Κώτσιρας (5/10): Ο Έλληνας μπακ προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο στο πρώτο μισάωρο της συνάντησης, κέρδισε… ένα πέναλτι που δεν μπήκαν στον κόπο να το εξετάσουν ενδελεχώς διαιτητής και VAR και μετά το 2-0 η απόδοσή του «έπεσε» μαζί με των συμπαικτών του.

Σαμέτ Ακαϊντίν (2/10): Το ολέθριο λάθος του Τούρκου «τελείωσε» τον Παναθηναϊκό. Ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στη Φενερμπαχτσέ, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τους επιθετικούς της Ένωσης.

Τιν Γέντβαι (3/10): Και ο Κροάτης δεν έδειξε καλό πρόσωπο στο ντέρμπι, σαφέστατα, επηρεασμένος από το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων.

Χουάνκαρ (2/10): Τελειώνουν… τα ψωμιά του Ισπανού στον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν μπορεί, πλέον, να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό. Στο β’ ημίχρονο δεν κατάφερε να «φτιάξει» κάποια φάση και ο Τερίμ τον αντικατέστησε με τον Μλαντένοβιτς.

Ουίλιαν Αράο (3/10): Άσχημη βραδιά για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος ήταν εξαφανισμένος στο χώρο του κέντρου. Γύρισε πιο πίσω για να πάρει μπάλα κι αυτό ήταν μοιραίο για το Τριφύλλι, καθώς η ΑΕΚ εμπόδισε το άμεσο παιχνίδι προς τον Ιωαννίδη.

Άνταμ Τσέριν (2/10): Μια απρόσεκτη πάσα στον Αράο, έβαλε σε… μπελάδες τον τελευταίο που δεν «έσωσε» την κατοχή, και κάπως έτσι, η ΑΕΚ πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ. Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα εμφανίστηκε αγνώριστος και εκείνος.

Σεμπαστιάν Παλάσιος (3/10): Πέρα από κάποια κερδισμένα φάουλ, ο «Τούκου» δεν παρείχε κάποια αξιοσημείωτη βοήθεια στον Παναθηναϊκό, ενώ επιθετικά ήταν ακίνδυνος, με την εξαίρεση ενός σουτ στην κίνηση, αμέσως μετά το 1-0, που πέρασε άουτ δίχως να πάρει τα απαιτούμενα φάλτσα η μπάλα.

Δημήτρης Λημνιός (2/10): Άφαντος στο παιχνίδι ο Λημνιός, σε καμία περίπτωση δεν μπήκε ούτε στο… ελάχιστο στα παπούτσια του Μπερνάρ.

Τάσος Μπακασέτας (2/10): Εκτός κλίματος ο Μπακασέτας σε ένα εχθρικό περιβάλλον. Δεν απείλησε ούτε από κάποια στημένη φάση. Βέβαια, ο Γάλλος ρέφερι τις πρόσφερε με το σταγονόμετρο στους πράσινους.

Φώτης Ιωαννίδης (4/10): Κακή εμφάνιση από τον Έλληνα φορ, ο οποίος απείλησε μονάχα με δυο σουτ της απελπισίας στο β’ μέρος. Σίγουρα δεν πήρε τις πάσες που θα ήθελε στο παιχνίδι, αλλά δε φαινόταν και σε καλό βράδυ. Ζήτησε δύο φάουλ στο ξεκίνημα του αγώνα, τα οποία δεν τα πήρε.

Άντραζ Σπόραρ – Τόνι Βιλένα – Φιλίπ Μλαντένοβιτς – Μπένιαμιν Βέρμπιτς – Γιώργος Βαγιαννίδης (3/10): Αυτοί αποτέλεσαν τις πέντε αλλαγές στο β’ ημίχρονο από πλευράς Τερίμ. Δεν άλλαξαν κάτι στην εικόνα του Παναθηναϊκού, καθώς είχε χαθεί η πίστη για κάποιο αποτέλεσμα στο γήπεδο της ΑΕΚ. Μετά το 3-0 το υπόλοιπο διάστημα ήταν τυπικού χαρακτήρα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News