Παναθηναϊκός βαθμολογία: Το παιχνίδι με την ΑΕΚ να τον πάει στο +2

Παναθηναϊκός βαθμολογία: Το παιχνίδι με την ΑΕΚ να τον πάει στο +2

Το ντέρμπι τίτλου κόντρα στην Ένωση πλησιάζει, με το Τριφύλλι να θέλει ένα μεγάλο διπλό στην OPAP Arena για να πιάσει κορυφή.

Το παιχνίδι της χρονιάς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, με τον νικητή να παίρνει προβάδισμα – τίτλου αφού θα βρίσκεται μόνος πρώτος στη βαθμολογία, με τρία μόλις παιχνίδια να απομένουν.

Η αρμάδα του Τερίμ καλείται για την υπέρβαση στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί όπου πριν λίγους μήνες έφτασε μια ανάσα από το διπλό, δεχόμενος την ισοφάριση στις καθυστερήσεις (2-2).

Για το Τριφύλλι θεωρείται τελικός το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού ο τίτλος είναι κυριολεκτικά στο… νήμα και το παραμικρό λάθος θα κοστίσει.

Οι «Πράσινοι» έχουν προετοιμαστεί σε όλα τα επίπεδα για το Αθηναϊκό ντέρμπι και θα παλέψουν για 90΄ λεπτά σε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα για το όνειρο τους, για να στεφθούν Πρωταθλητές Ελλάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News