Ντέμης: «Δεν κυριάρχησε ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ επανήλθε στο παιχνίδι με τον Άρη» (vid)

Ντέμης: «Δεν κυριάρχησε ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ επανήλθε στο παιχνίδι με τον Άρη» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης έκανε το σχόλιό του για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, αλλά και για το μεγάλο κλάσικο της Τετάρτης ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Monday FC:

Για το Λαμία-Παναθηναϊκός: «Πολύ καλά στημένη η Λαμία, ακίνδυνος ο Παναθηναϊκός μέχρι το 20′. Ο Ιωαννίδης ήταν ασταμάτητος και ο Μπακασέτας έκανε αυτά που ξέρει να κάνει. Ό,τι προσπάθεια έβγαλε ο Παναθηναϊκός ήταν πάσα στον κενό χώρο για τον Ιωαννίδη. Δεν μπήκε και κυριάρχησε ο Παναθηναϊκός, επειδή ακούμε το 0-5. Ήταν σημαντικό το 0-2 που έκανε στο 45′ ο Μπακασέτας. Η Λαμία δεν έχει τέτοιους παίκτες. Το ματς τελείωσε στο πρώτο ημίχρονο.»

Για τον Φώτη Ιωαννίδη: «Δύο γκολ και μια ασίστ ο Ιωαννίδης. Και στο γκολ του Βέρμπιτς αυτός φτιάχνει τη φάση και ήταν ”μέσα”. Βλέπεις να παίρνεις τη μπάλα και λες ποιος θα σταματήσει τον Ιωαννίδη. Εξελίσσεται συνέχεια, εύχομαι να μη σταματήσει. Άμα συνεχίσει να έχει με την ίδια απόδοση με χθες, του φτάνει. Ήταν πολύ συγκεντρωμένοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μπορεί να μην έπιασαν μεγάλη απόδοση. Δεν άφησαν στη Λαμία περιθώρια.»

Για το Άρης-ΑΕΚ: «Καλή ήταν η ΑΕΚ, επικίνδυνος ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΚ ξεκίνησε με φάση πολύ γρήγορα, ο Αθανασιάδης σε δύο περιπτώσεις κράτησε την ομάδα μέσα στο παιχνίδι με Ζαμόρα-Μορόν. Ακόμα και το γκολ που τρώει ο Αθανασιάδης… είναι τρομερή απόκρουση. Εμείς πάμε μαζί με το VAR, είμαστε καλοπροαίρετοι.

Η ΑΕΚ είχε πολλά κλεψίματα στο αντίπαλο μισό, είχε μεγάλο αριθμό expected goals. Ο Άρης όλα τα είχε στο πρώτο ημίχρονο. Το ήθελε το παιχνίδι η ΑΕΚ, τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Άρη, επειδή δεν έχει το κίνητρο.»

Για τον Νόρντιν Άμραμπατ: «Γενικά ο Άμραμπατ είναι καλός. Απλά χθες ήταν ακόμα καλύτερος. Τα έκανε όλα. Είχε τις περισσότερες ενέργειες από όλους τους παίκτες της ΑΕΚ. Είχε πάσες κλειδιά. Τα νούμερα ήταν τρομερά.»

Για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός«Θα έχει μεγάλη ένταση το ματς, ελπίζω να υπάρξει ένταση μόνο μέσα στο γήπεδο και να μην έχουμε άλλα. Θα πάρει ένα μικρό προβάδισμα τίτλου ο νικητής, αλλά δεν θα κριθεί ο πρωταθλητής.

Η ΑΕΚ δεν είχε καλή απόδοση για 3-4 ματς, μέσα στον Άρη, όμως, στο β’ ημίχρονο ήταν πολύ καλή. Έπαιρνε τη μπάλα πολύ γρήγορα, ανά 4-5 πάσες κάτι τέτοιο. Η ΑΕΚ χρειαζόταν ένα ματς για να επανέλθει στο καλό επίπεδο απόδοσης.

Συναντιόνται σε καλό φεγγάρι και οι δύο ομάδες. Είναι υπόθεση παικτών. Δε νομίζω ότι θα κριθεί σε τακτική το παιχνίδι, όλα τα ξέρουμε και για τον έναν και για τον άλλον. Μέχρι και την προτελευταία αγωνιστική θα παίζεται το πρωτάθλημα.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News