Κουτσιαύτης: «Φάουλ στο 2ο γκολ του Ολυμπιακού, δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Άρη» (vid)

Ο Αριστομένης Κουτσιάυτης έκανε το δικό του σχόλιο για τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague.

Κουτσιαύτης: «Φάουλ στο 2ο γκολ του Ολυμπιακού, δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Άρη» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Πάμε Γήπεδο»:

«Είχαμε καλές διαιτησίες στα πλέι άουτ, είχαμε πολλά λάθη από πλευράς VAR στα πλέι οφ.»

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1: «Σωστά οφσάιντ ο Ναβάρο, στο 25ο λεπτό σωστά ο Νογκέιρα σφυρίζει πέναλτι. Ο Κουλιεράκης σπρώχνει απρόσεκτα τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Στο 2ο γκολ του ΠΑΟΚ ο παίκτης του ΟΣΦΠ φαίνεται να θέλει να ανακόψει τη μπάλα, ανατρέπει τον Σάστρε, θα έπρεπε να σφυριχτεί φάουλ και να μην μετρήσει το γκολ.»

Άρης – ΑΕΚ 1-2: «Σωστή απόφαση για Έλληνες διαιτητές και ξένους στο VAR. Δεν έγινε, όμως, καλή συνεργασία. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ φαίνεται να αποκρούει οριακά στη γραμμή στο γκολ του Άρη.

Το πρωτόκολλο του VAR θα πρέπει να υπάρξει βεβαιότητα, στην προκειμένη περίπτωση δεν θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Άρη.

Στο γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ ο παίκτης φαίνεται οριακά καλυπτόμενος, επομένως, θα πάμε με την απόφαση του διαιτητή. Στο 90′ σωστά καταλογίζεται επιθετικό φάουλ του Αραούχο.»

Λαμία – Παναθηναϊκός 0-5: «Διαιτητής Ευαγγέλου. Μια πολύ καλή διαιτησία σε ένα εύκολο παιχνίδι χωρίς φάσεις εντός της μεγάλης περιοχής.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr