Μεγάλη καμπάνα στον Παναθηναϊκό για το πανό στη Θύρα 13 για τη Βουλή!

Μεγάλη καμπάνα στον Παναθηναϊκό για το πανό στη Θύρα 13 για τη Βουλή!

Το χέρι στην τσέπη θα βάλει ο Παναθηναϊκός για το πανό των οργανωμένων του Τριφυλλιού στον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία που αναφερόταν στη Βουλή

Στο πρόσφατο ματς απέναντι στην Λαμία γία τα playoffs της Stoiximan Super League, το πέταλο που φιλοξενεί τους οργανωμένους φίλους του Παναθηναϊκού έμεινε κλειστό, με την ΔΕΑΒ να παίρνει τη συγκεκριμένη απόφαση λόγω της συμπεριφοράς οπαδών των πρασίνων στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ακόμη και έτσι όμως, η διοίκηση του τριφυλλιού κλήθηκε εκ νέου σε απολογία, λόγω ενός πανό που κρεμάστηκε στην Θύρα 13, με την ΔΕΑΒ να γνωστοποιεί την Δευτέρα (22/04) πως επέβαλε πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ στους πρασίνους για την εν λόγω συμπεριφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και το σκεπτικό της απόφασης:

Με την υπ’ αριθμ. 21/2024 Απόφασή της επέβαλε διοικητικό πρόστιμο ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 €) στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγω της ανάρτησης πανό με περιεχόμενο «Λουκέτο βάλτε στη Βουλή, όχι στη Θύρα 13», στην κλειστή, λόγω τιμωρίας, θύρα 13 του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης, κατά τον αγώνα Παναθηναϊκός – Λαμία που διεξήχθη στις 14 Απριλίου 2024 για τα playoffs της Super League 1.

Το ως άνω πανό κρίθηκε ότι έχει σαφώς πολιτικό περιεχόμενο προσβάλλοντας ταυτόχρονα και τον αξιακό κώδικα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, που πρεσβεύει το ιδεώδες του κοινοβουλευτισμού και του δημοκρατικού πολιτεύματος. Εφαρμογή άρθρου 14 του ν.5085/2024.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News