Σακελλαρόπουλος: «Διαφωνώ - Πωρωμένος θα είναι ο Άρης με τον Παναθηναϊκό!» (vid)

Σακελλαρόπουλος: «Διαφωνώ - Πωρωμένος θα είναι ο Άρης με τον Παναθηναϊκό!» (vid)

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος διαφώνησε στον… αέρα της εκπομπής Super Μπάλα Live με τον Αντώνη Καρπετόπουλο σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ύστερα από τα τελευταία αποτελέσματα του Άρη στη μίνι διαδικασία των πλέι οφ της Superleague ο Αντώνης Καρπετόπουλος έκανε λόγο για «μεγάλο κίνδυνο αποσύνθεσης» στους «κίτρινους», ενόψει και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η άποψη αυτή, δεν έγινε αποδεκτή από τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, ο οποίος έκανε την παρέμβασή του «εγώ δεν συμφωνώ, Αντώνη! Πωρωμένος θα είναι ο Άρης, γιατί παίζεται ένας τίτλος!».

Ο «Κάρπετ» απάντησε στη συνέχεια «δεν υπάρχει κουμπάκι, δεν το γυρνάς. Αν είσαι 20 μέρες χαλαρός και δεν παίξεις με ένταση, δεν γίνεται ξαφνικά να βρεθείς στην καλύτερη κατάσταση.»

Τέλος, ο Κατσαρός συμπλήρωσε «και κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό με τέτοια εικόνα!».

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News