Αρης Γάτας: Αποκάλυψη για Μπερνάρ, η ατάκα του Βραζιλιάνου (vid)

Αρης Γάτας: Αποκάλυψη για Μπερνάρ, η ατάκα του Βραζιλιάνου (vid)

Ο Άρης Γάτας αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του Μπερνάρ Ντουάρτε μετά το παιχνίδι με τη Λαμία στο ΔΑΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στην Αθλητική Κυριακή:

«Ο Παναθηναϊκός πάει να παίξει μια χρονιά 90 λεπτά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με νίκη θα είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα, αν προστατέψει την έδρα του.

Είτε την επόμενη, είτε τη μεθεπόμενη αγωνιστική θα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα. Ο Παναθηναϊκός πάει σε αυτά τα παιχνίδια, με την καλύτερη ψυχολογία, στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έχει σε εξαιρετική κατάσταση τον Ιωαννίδη και τον Μπακασέτα.

Είναι μέσα στον στόχο, θα παίξει και στον τελικό του Κυπέλλου. Οι ζαριές που πρόκειται να ρίξει ο Παναθηναϊκός είναι την επόμενη εβδομάδα. Μίλησα με τον Μπερνάρ, μου είπε πως αύριο θα ξέρουμε 100%. Είναι πάρα πολύ έξυπνος, όταν ένιωσε το παραμικρό τσίμπημα, ζήτησε αλλαγή.

Ίσως να προλάβει το σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο. Μπορεί μέσα σε 48 ώρες, να είναι το χρονικό διάστημα που μπορεί να του δώσει τη δυνατότητα να παίξει. Παίζει τους κόπους μιας χρονιάς σε 90′ στην Φιλαδέλφεια.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News