Λουτσέσκου: «Δεν δίνεται τέτοιο πέναλτι - Φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ στο 2ο γκολ του Ολυμπιακού»
Έξαλλος με τη διαιτησία εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:
«Δεν είναι εύκολο να πάρεις αποτέλεσμα εδώ όταν γι’ αυτό αποφασίζει ο διαιτητής. Δεν νομίζω πως παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες. Ήταν ένας αγώνας μάχης».
Πρόσθεσε: «Σε κάθε περίπτωση αυτό το πέναλτι δεν είναι δυνατόν να δίνεται. Έχω δει 10.000 ίδιες επαφές να μη δίνονται, το θεωρώ απόλυτα υπερβολικό.
Στη χώρα του δεν θα το έδινε. Σήμερα ήρθε εδώ αυτός ο διαιτητής να βοηθήσει μία ομάδα.
Και το δεύτερο γκολ ξεκινάει από φάουλ στον Σάστρε που έχει περάσει τον παίκτη του και δέχεται μια τρικλοποδιά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το έδωσε.
Υπάρχει και μία ακόμα περίπτωση φάουλ που δεν δόθηκε με τον επόπτη να τρέχει με πλάτη στην μπάλα και να μην βλέπει καν τη φάση».
Και κατέληξε: «Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι έγινε ένα φτωχό ματς κάτι φυσιολογικό στην περίοδο που βρισκόμαστε. Ακόμα και έτσι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν δεν υπήρχε αυτή η ντροπιαστική διαιτησία».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κοτσόλης, Κορόνα σε Μπενίτεθ: «Μη δίνεις σημασία στις φήμες...» - Όσα ειπώθηκαν στο Κορωπί
- Παναθηναϊκός: «Ο Μπενίτεθ απολύεται, ο Γιάγκουσιτς επιτέλους θα πάρει ευκαιρίες»
- «Βροχή» οι προτάσεις προπονητών στον Παναθηναϊκό - Οι δύσκολες περιπτώσεις
- Παναθηναϊκός: Ποιοι φεύγουν, ποιοι πωλούνται και ποιοι μπορεί να δοθούν δανεικοί
- Παναθηναϊκός: Το deadline για τον διάδοχο του Ράφα Μπενίτεθ