Άρης - ΑΕΚ: Κράτησε 25 λεπτά το ημίχρονο στο Βικελίδης!

Άρης - ΑΕΚ: Κράτησε 25 λεπτά το ημίχρονο στο Βικελίδης!

Δέκα λεπτά περισσότερα από τον συνηθισμένο χρόνο κράτησε το ημίχρονο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τους παίκτες του Άρη να βγαίνουν με δεκάλεπτη καθυστέρηση στον αγωνιστικό χώρο για να εκκινήσει το δεύτερο ημίχρονο.

Για ανεξήγητους λόγους η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κράτησε δέκα λεπτά παραπάνω με τους παίκτες του Άρη να καθυστερούν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, την ίδια ώρα άπαντες από το στρατόπεδο των φιλοξενούμενων μαζί με τους διαιτητές είχαν βγει στο γήπεδο και είχαν πάρει κανονικά τις θέσεις τους για την έναρξη του β’ ημιχρόνου.

Να σημειωθεί πάντως πως σε αυτές τις περιπτώσεις ο απόλυτος χρονομέτρης είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης, με τον αγώνα να ξεκινάει κατόπιν αυτής της καθυστέρησης και το ημίχρονο να διαρκεί συνολικά 25 λεπτά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News