Ενδεκάδα με πιθανή έκπληξη: Ετσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τη Λαμία σήμερα

Παναθηναϊκός: Πρώτη γεύση... νέας φανέλας για το 2024-25 (pics)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λαμία εκτός έδρας για την 6η αγωνιστική των Play off της Super League. Πιθανή έκπληξη με Λημνιό.

Οι πράσινοι βρίσκονται στο -1 από την ΑΕΚ και την κορυφή και θέλουν πάση θυσία τη νίκη.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τζούρισιτς, Σένκεφελντ Πάλμερ Μπράουν και Μάγκνουσον ενώ εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έμειναν οι Ζέκα, Ούγκο, Γερεμέγεφ και Παλάσιος.

Όσον αφορά την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, εκεί δεν αναμένεται να δούμε πολλές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στη Λαμία.

Στο τέρμα θα είναι ο Ντραγκόφσκι ενώ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γεντβάι και Χουάνκαρ.

Από κει και πέρα, σε περίπτωση που δούμε εκ νέου το 4-4-2 τότε οι Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας και Μπερνάρ θα βρίσκονται στη μεσαία γραμμή με τους Σπόραρ και Ιωαννίδη να είναι στην επίθεση.

Αν δεν ξεκινήσει ο Σπόραρ τότε το σύστημα θα αλλάξει σε 4-3-3 με τους Λημνιό και Βέρμπιτς να διεκδικούν τη θέση του στο δεξιό άκρο της επίθεσης.

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News