Παναθηναϊκός: Ιωαννίδης εκατομμυρίων και... δικαιολογημένα!

Παναθηναϊκός: Σκάει πρόταση 20.000.000 ευρώ για Ιωαννίδη

Πολύ σημαντικό ο φορ σου να είναι “φονιάς” σε παιχνίδια αντεπιθέσεων κι εξαιρετικός όταν θες να βάλεις τον αντίπαλο στα καρέ του.

Φέτος ο Φώτης Ιωαννίδης κρατούσε σε πολλά ματς για μεγάλα διαστήματα μόνος του την επίθεση.

Φυσικά μία ματιά στα νούμερα που έχει σε κάνει να καταλάβεις πως βρίσκεται σε καλό ατομικό επίπεδο κι είναι έτοιμος να “χτυπήσει” μεταγραφή σε τοπ λίγκα.

Βλέποντας το πώς έχει χτίσει το σώμα του, χωρίς να έχει αλλοιωθεί καθόλου η ταχύτητα του, γίνεται κατανοητό πόσο έχει δουλέψει.

Ο μικρός έχει γίνει ακόμα και πιο δυνατός από όσο ήταν όταν πρωτοήρθε στο τριφύλλι. Εκείνο τον καιρό πάλι εντυπωσιαζόσουν με την κορμοστασιά του αλλά το παιδί ήταν ακόμα αδούλευτο.

Το ότι παίζει εδώ και πολλούς μήνες καθαρός στράικερ σε ομάδα που προσπαθεί να ανοίγει άμυνες τον έχει βελτιώσει.

Σε θέματα αντίληψης, εκγύμνασης, τελειωμάτων, προστασίας μπάλας και συνεργασιών με τους συμπαίκτες του.

Το γεγονός πως επί Λάζλο Μπόλονι ξεκίνησε σαν εξτρέμ του δημιουργεί συχνά μία τάση να φεύγει προς τα άκρα, γεγονός που βοηθά τον Παναθηναϊκό να δημιουργεί χώρους για να πατήσουν στην περιοχή ποδοσφαιριστές από τις πίσω γραμμές.

Όπως ο Μπερνάρ, ο Τσέριν κι ο Μπακασέτας. Σύντομα θα σκάσει πρόταση για τον Φώτη και θα είναι από αυτές με πολλά μηδενικά στην…ουρά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News