Μακέντα: «Αντιμετώπισα δυσκολίες που επηρέασαν την απόδοσή μου»

Έφτασε τον Βλάοβιτς ο Μακέντα, «κοιτάει» Λέτο και... πεντάδα! (pics)

Ο Φεντερίκο Μακέντα με αφορμή το πανομοιότυπο γκολ που πέτυχε ο 18χρονος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κόμπι Μέινου κόντρα στη Λίβερπουλ, αναφέρθηκε στα δικά του λάθη στο ξεκίνημα της καριέρας του, με την αγγλική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μετά από αυτό γκολ είχα αισθανθεί πως τα κατάφερα. Δεν καταλάβαινα τι θα ακολουθούσε. Ήταν εύκολο να παρασυρθώ. Όταν είσαι τόσο νέος δεν μπορείς να παραμείνεις προσγειωμένος. Έπρεπε να έχω κάνει περισσότερα. Ξέρω πως εάν ακολουθούσα τον δρόμο που έχω πάρει τώρα θα είχα περισσότερες ευκαιρίες στην καριέρα μου.

Ο τρόπος που παίζει ο Μέινου είναι σαν να αγωνίζεται για μια δεκαετία εκεί. Είμαι βέβαιος πως θα τον βοηθήσουν γιατί εάν παίζεις κάθε εβδομάδα σε προσέχουν περισσότερο και σε κάνουν να αισθάνεσαι σημαντικός.

Προσωπικά έχασα τον δρόμο μου και την αυτοπεποίθηση μου στα χρόνια που ακολούθησαν. Αντιμετώπισα δυσκολίες που επηρέασαν την απόδοση μου.

Βρέθηκα για σχεδόν ένα χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης έχοντας υποβληθεί σε επέμβαση στην πλάτη με συνέπεια να βρεθώ δίχως ομάδα.

Ήταν μια σκοτεινή περίοδος για μένα. Εάν μπορούσα να γυρίσω πίσω στο χρόνο, θα ήθελα να έχω σκοράρει χίλιες φορές», τόνισε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Ανκαραγκουτσού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News