Παναθηναϊκός: Οργή στη διοίκηση για Ιωαννίδη, τι σκέφτονται να κάνουν

Παναθηναϊκός: Σκάει πρόταση 20.000.000 ευρώ για Ιωαννίδη

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, οι διοικούντες του Τριφυλλιού βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα όσον αφορά το χθεσινό φιάσκο με πρωταγωνιστή τον Έλληνα φορ.

Σάλος προκάλεσε στο πανελλήνιο το χθεσινό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας ομάδα βρέθηκε θετικός σε τεστ ντόπινγκ μετά τον αγώνα κόντρα στη Γεωργία, στην Τιφλίδα.

Με τις κακές γλώσσες, να φωτογραφίζουν -με τη μία- τον Φώτη Ιωαννίδη, ο Κυριάκος Θωμαϊδης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας ότι ο παίκτης των Πρασίνων δεν έχει καμία σχέση και άδικα κατονομάστηκε.

Λίγες ώρες αργότερα, όταν η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι σύμφωνα με την UEFA δεν υπάρχει καν θετικό δείγμα, ο «Φωτάρας» πήρε θέση μέσω Instagram λέγοντας ότι θα κινηθεί νομικά κατά όσων προσπάθησαν, εσφαλμένα, να σπιλώσουν την εικόνα του.

Οργή και στην πράσινη ΠΑΕ, με το δημοσίευμα της εφημερίδας Livesport να αναφέρει ότι υπάρχουν σκέψεις οι πράσινοι να κινηθούν νομικά κατά των ιστοσελίδων που προήγαγαν το δημοσίευμα και στόχευσαν τον 24χρονο επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News