Στήριξη Κουρμπέλη σε Ιωαννίδη: «Με τον Φώτη και τον κάθε Φώτη της κοινωνίας μας» (pics)

Στήριξη Κουρμπέλη σε Ιωαννίδη: «Με τον Φώτη και τον κάθε Φώτη της κοινωνίας μας» (pics)

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θέλησε να στηρίξει τον Φώτη Ιωαννίδη μετά τη «λάσπη» γύρω από το όνομα του τελευταίου σχετικά με το θέμα ντόπινγκ.

Οι… δικαστές του πληκτρολογίου και τα στημένα… σάιτ ή εκείνα που δεν έχουν σχέση με το ρεπορτάζ , θέλησαν να εμπλέξουν εσκεμμένα τον Φώτη Ιωαννίδη στο θέμα ντόπινγκ που φέρεται να προέκυψε στην Εθνική Ελλάδος.

Δίχως να υπάρχει κάτι τεκμηριωμένο, κάποιοι επιτήδειοι θέλησαν να «βλάψουν» τον πρώτο σκόρερ του Παναθηναϊκού για προφανείς λόγους.

Όπως κοινοποίησε ο Έλληνας επιθετικός, εκείνος θα στραφεί στη Δικαιοσύνη απέναντι σε όσους θέλησαν να του προκαλέσουν ζημιά.

Ο ΠΣΑΠΠ ανέβασε υποστηρικτικό μήνυμα για τον «Ναζάριο» του Παναθηναϊκού: «Με τον Φώτη και κάθε Φώτη του ποδοσφαίρου και της κοινωνίας μας», με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να κοινοποιεί λίγο αργότερα την ανάρτηση στο δικό του προφίλ.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News