Μπόλντγουϊν: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι υπέροχοι»

Μπόλντγουϊν: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι υπέροχοι»

Ο Μπόλντγουϊν έπλεξε το εγκώμιο των οπαδών του Παναθηναϊκού πριν τις μάχες των πρασίνων με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Ελλάδα είναι το σπίτι της Ευρωλίγκας. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι υπέροχοι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε, θα είναι μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας”.

Το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών ξεκινά από το Κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στις 23/4 ενώ δύο μέρες αργότερα θα ακολουθήσει το Game 2 και πάλι στο ΟΑΚΑ.

Ως προς το παιχνίδι του play-in και το πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν, τόνισε: «Ήμασταν πολύ αποφασισμένοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.

Αυτή η ομάδα είναι πολύ ιδιαίτερη. Έχουμε την ικανότητα να παραμένουμε ήρεμοι ακόμα και όταν η πίεση είναι έντονη και να βρίσκουμε τρόπο να κερδίζουμε παιχνίδια. Είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα.»

Όσον αφορά τους εξωτερικούς παράγοντες που δεν γίνεται να αφήσουν ανεπηρέαστη τη ζωή ενός επαγγελματία αθλητή, είπε:

«Με όλα όσα συμβαίνουν, ήταν δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος. Οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν τα πάντα για να μας προετοιμάσουν και να μας φέρουν εδώ με ασφάλεια.

Οφείλουμε ένα “ευχαριστώ” στο στρατό για τον τρόπο που μας προστάτευσε.

Ανεξάρτητα από το ποιος πιστεύει τι, όταν βρεθεί κανείς σε μια τέτοια κατάσταση, το μόνο που θέλει είναι προστασία. Είμαστε χαρούμενοι που όντως έγινε έτσι.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News