Μάντζιος: «Όλοι οι παίκτες σκέφτονται τον τελικό με τον Παναθηναϊκό, κάνουμε τη διαχείριση μας»

Ο Ολυμπιακός απέκτησε δύο ποδοσφαιριστές του Άρη, που... δεν ήθελε ο Μάντζιος!

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, μίλησε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ για την ήττα της ομάδας του αλλά και για τον επερχόμενο τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης έχασε εύκολα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Άκη Μάντζιο να σχολιάζει την αναμέτρηση μετά το τέλος της.

Παράλληλα ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν παρέλειψε να πει ορισμένα πράγματα και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Νομίζω ότι σε τέτοια παιχνίδια αν δεν μπαίνεις καλά και δέχεσαι δύο γκολ στα πρώτα λεπτά δεν μπορείς να διεκδικήσεις και πολλά, γιατί δύσκολα αντιμετωπίζεις μία ομάδα όπως η ΑΕΚ».

Για το επόμενο παιχνίδι που είναι πάλι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια αυτό και το επόμενο, αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν μπαίνουμε καλά στα παιχνίδια. Είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις αν κάνουμε τέτοια λάθη. Κάνουμε τη διαχείρισή μας, αλλά όταν κάνεις τέτοια λάθη, δύσκολα επανέρχεσαι».

Για το εάν είναι εύκολο να διατηρήσουν οι παίκτες τη συγκέντρωσή τους από τη στιγμή που ο μόνος ρεαλιστικός στόχος είναι το Κύπελλο Ελλάδας Betsson: «Η αλήθεια είναι ότι όλοι σκέφτονται τον τελικό. Πρέπει να παίζουμε για εμάς, να κάνουμε την προσπάθειάς μας κόντρα σε ομάδες που στα playoffs έχουν μεγάλο κίνητρο. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, γιατί παίζουμε και εμείς σε μεγάλη ομάδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News