Παναθηναϊκός - Λαμία 3-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Παναθηναϊκός - Λαμία 3-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Όλο το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό είναι να πανηγυρίσει τους 6 βαθμούς απέναντι στη Λαμία, προκειμένου να πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στην OPAP Arena κόντρα στην ΑΕΚ σε 1,5 εβδομάδα περίπου.

Οι «πράσινοι» σημείωσαν εξαιρετική εμφάνιση, πλήρωσαν ένα ατομικό λάθος (Κώτσιρας), σπατάλησαν δυο ντουζίνες ευκαιρίες , ωστόσο, βρήκαν τα απαιτούμενα γκολ με τον «μάγο» Μπερνάρ να παίρνει άξια τον τίτλο του MVP.

Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι (8/10): Σταθερός σε γενικές γραμμές ο Πολωνός γκολκίπερ, «έφαγε» ένα γκολ από τον Σλίβκα στο οποίο δύσκολα θα μπορούσε να βγάλει τη μπάλα εκτός εστίας.

Σαμέτ Ακαϊντίν (9/10): Άψογος για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ακαϊντίν, εξελίσσεται σε σημαντικός παράγοντας στην (προσωρινή) επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κορυφή της βαθμολογίας δίνοντας τη δυνατότητα στον Αράο να αγωνιστεί στα χαφ.

Τιν Γέντβαι (9/10): Και ο Κροάτης στόπερ ήταν εκπληκτικός στον αγώνα με τους Φθιωτούς, απέφυγε κάποιο σοβαρό λάθος.

Γιάννης Κώτσιρας (6/10): Κάτι, το οποίο δεν έκανε ο ακραίος μπακ του Παναθηναϊκού. Σαφέστατα δικαιούται μια «γκάφα» μετά από μια 10άδα αγώνων σε υψηλή απόδοση. Μετά το γκολ της Λαμίας δεν τον πήρε από… κάτω και βελτιώθηκε στο γήπεδο.

Χουάνκαρ Πέρες (7/10): Ο Ισπανός έκανε τα απολύτως βασικά στην άμυνα, είχε συμμετοχή στην επίθεση και αποτέλεσε έναν «πονοκέφαλο» για τους οπισθοφύλακες των φιλοξενούμενων.

Ουίλιαν Αράο (8/10): Ο Βραζιλιάνος έβγαλε την ασίστ στον Τσέριν για το 1-1, συνολικά με την παρουσία του στο χώρο του κέντρου έχει «δυναμώσει» χαρακτηριστικά την ομάδα.

Άνταμ Τσέριν (9/10): Ο Σλοβένος απομάκρυνε γρήγορα το άγχος από την ομάδα του, ισοφάρισε σε 1-1, μετέφερε έξτρα πίεση στην άμυνα της Λαμίας στο όριο της περιοχής και ήταν ένας εκ των διακριθέντων του Παναθηναϊκού.

Τάσος Μπακασέτας (7/10): Ο «Μπάκα» ήταν μόνιμη απειλή για τη Λαμία, ωστόσο, δεν κατέληξε κάποια από τις εκτελέσεις του στο βάθος της εστίας του Κοσέλεφ.

Μπερνάρ Ντουάρτε (9,5/10): Ο Βραζιλιάνος θα έκανε ευκολότερη τη ζωή του Παναθηναϊκού, αν είχε πετύχει το 2-1 πριν το ημίχρονο σε κλασσική ευκαιρία από γύρισμα του Φώτη. Το αποτέλεσμα, όμως, είναι εκείνο που μετράει και εκείνος υπέγραψε τη νίκη και το τρίποντο με θεαματικό τρόπο και δύο γκολ.

Άντραζ Σπόραρ (7/10): «Γέμισε» πράσινο την περιοχή της Λαμίας, ταλαιπώρησε την ομάδα του Βόκολου με τις κινήσεις του, ενώ άγγιξε το γκολ σε 2-3 περιπτώσεις με κυριότερη εκείνη όπου επεδίωξε να περάσει τον Κοσέλεφ, όμως, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι προ κενής εστίας από δύσκολη γωνία.

Φώτης Ιωαννίδης (9/10): Κυριαρχικός ο Ιωαννίδης, επισφράγισε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στα πλέι οφ με την ασίστ στο 3-1 του Μπερνάρ.

Σεμπαστιάν Παλάσιος (4/10): Δεν βοήθησε όσο θα περίμενε κανείς το Τριφύλλι ο Αργεντινός μετά το πέρασμά του στον αγωνιστικό χώρο.

Τζούρισιτς – Ζέκα – Γερεμέγεφ – Βέρμπιτς (-): Δεν μπορούν να κριθούν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News