Νίκη και ζωντανός στο «κόλπο» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ένα ακόμη κρίσιμο σταυροδρόμι θα κληθεί να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός στη «μάχη» του τίτλου.

Παναθηναϊκός-Play offs: Τα κριτήρια ισοβαθμίας και οι 6 αγωνιστικές φωτιά

Οι «πράσινοι» υποδέχονται την Κυριακή (17:00) στη Λεωφόρο τη Λαμία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League.

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να πέσει στις παγίδες που θα στήσει η Λαμία στη Λεωφόρο. Οι ποδοσφαιριστές του Φατίχ Τερίμ θα μπουν υποψιασμένοι στο τερέν. Αφού έχουν στο μυαλό τους το πρόσφατο 2-2 με τη Λαμία στην κανονική διάρκεια. Στόχος όλων είναι να αποδείξουν ότι το πάθημα τους έγινε μάθημα. Η νίκη είναι «μονόδρομος», προκειμένου να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αξία η νίκη επί του Άρη (0-2) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Τερίμ θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα. Αν εξαιρέσουμε τους παίχτες που εδώ και καιρό δεν υπολογίζονται (Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πάλμερ) θα χρησιμοποιήσει την επιτυχημένη συνταγή που του χάρισαν δυο σερί νίκες με ΑΕΚ και Άρη.

Οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας ή Βαγιαννίδης, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρ και Ιωαννίδης μοιάζουν οι επικρατέστεροι, ενώ με δεδομένο ότι ο Σπόραρ έχει βελτιώσει την εικόνα του σίγουρα θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

O αγώνας έχει σέντρα στις 17.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sports 1HD.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr