Παναθηναϊκός: Οι λόγοι που πρέπει να προσέξει με Λαμία!

Ξένα «μάτια» στο Παναθηναϊκός - Λαμία!

Το παιχνίδι με την Λαμία καλό θα είναι να μην μας θυμίσει τα περσινά με τον Βόλο στα πλέι-οφ!

Νωπές είναι οι μνήμες από το 2-2 της Λεωφόρου όταν κινδύνεψες σοβαρά με ήττα από την ομάδα της Φθιώτιδας που έπαιζε για ώρα με παίκτη λιγότερο.

Το όνομα της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου δεν είναι από αυτά που προκαλούν συναγερμό: κάθε ομάδα πρωταθλητισμού θα την αντιμετώπιζε χωρίς φόβο αλλά και χωρίς πάθος.

Το πρόγραμμα έχει δύο ματς με το συγκεκριμένο σωματείο τις επόμενες μέρες και το γεγονός αντιμετωπίζεται με ανακούφιση: καλύτερα η Λαμία παρά ένα ακόμα ντέρμπι. Μόνο που η ανακούφιση φέρνει νομοτελειακά και εφησυχασμό.

Στο ματς που έγινε προ εβδομάδων οι παίκτες μπήκαν στο τερέν εφησυχασμένοι ότι θα βρουν ένα αντίπαλο εύκολο κι ότι το 90λεπτο θα ήταν μια διαδικαστική απόφαση: άμα σου λέει όλος ο κόσμος ότι είσαι «έτοιμος και εξαιρετικός και φορμαρισμένος», πώς να μην το πιστέψεις;

Τα παθήματα ελπίζουμε να έγιναν μαθήματα, το τριφύλλι δεν γίνεται να κερδίζει αν δεν είναι καλύτερο του αντιπάλου και επίσης δώρα δεν έχει να περιμένει από κανέναν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News