Παναθηναϊκος – Λαμια Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (14/04)

Παναθηναϊκος - Λαμια Live Streaming

Νέο βήμα τίτλου θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λαμία.

Παναθηναϊκος – Λαμια Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ένα ακόμη κρίσιμο σταυροδρόμι θα κληθεί να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός στη «μάχη» του τίτλου. Οι «πράσινοι» υποδέχονται στην Κυριακή (17:00) στη Λεωφόρο τη Λαμία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League.

Οι ομάδες βαδίζουν χέρι-χέρι. Η κατάσταση στην κορυφή (ΠΑΟΚ 67, ΑΕΚ 66, Παναθηναϊκός 65, Ολυμπιακός 63, Άρης 48, Λαμία 34) δείχνει ότι τα λάθη απαγορεύονται για τους διεκδικητές του τίτλου.

Αποφεύγει την παγίδα

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να πέσει στις παγίδες που θα στήσει η Λαμία στη Λεωφόρο. Οι ποδοσφαιριστές του Φατίχ Τερίμ θα μπουν υποψιασμένοι στο τερέν. Αφού έχουν στο μυαλό τους το πρόσφατο 2-2 με τη Λαμία στην κανονική διάρκεια. Στόχος όλων είναι να αποδείξουν ότι το πάθημα τους έγινε μάθημα. Η νίκη είναι «μονόδρομος», προκειμένου να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αξία η νίκη επί του Άρη (0-2) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Τερίμ θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα. Αν εξαιρέσουμε τους παίχτες που εδώ και καιρό δεν υπολογίζονται (Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πάλμερ) θα χρησιμοποιήσει την επιτυχημένη συνταγή που του χάρισαν δυο σερί νίκες με ΑΕΚ και Άρη.

Οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας ή Βαγιαννίδης, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρ και Ιωαννίδης μοιάζουν οι επικρατέστεροι, ενώ με δεδομένο ότι ο Σπόραρ έχει βελτιώσει την εικόνα του σίγουρα θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Η Λαμία με την είσοδό της στα Playoffs πανηγύρισε μια ιστορική επιτυχία. Ωστόσο με δεδομένο ότι βρίσκεται στην 6η θέση δεν έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο. Το ζητούμενο είναι να κοιτάξει στα μάτια τις κορυφαίες ομάδες του Πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου στη διαδικασία των Playoffs μετράει 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Επίσης, έχει χάσει την ισορροπία της στην άμυνα, αφού έχει δεχθεί 15 γκολ.

Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό με 1-5 συνδυάστηκε με απογοητευτική εμφάνιση. Ο Βόκολος τόνισε ότι «πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας για να γίνουμε ανταγωνιστικοί».

Παναθηναϊκος – Λαμια Live Streaming: Aποφασίζει για τον τελικό Κυπέλλου η ΕΠΟ, μένει «εκτός» ο προπονητής της Εθνικής

Αν και δεν είναι στο χέρι της, όπως δήλωσε πρόσφατα ο Τάκης Μπαλτάκος, η ολοκλήρωση των έργων ώστε να είναι έτοιμο το Πανθεσσαλικό, το θέμα του τελικού Κυπέλλου είναι στην ημερήσια διάταξη της αυριανής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Σήμερα επρόκειτο να γίνουν επαφές με την πλευρά του Αχιλλέα Μπέου. Προκειμένου να γίνει γνωστό το χρονοδιάγραμμα και να συζητηθούν οι απαιτήσεις που έχει από την ομοσπονδία ο δήμος Βόλου.

Το Πανθεσσαλικό είναι πλέον το μοναδικό στάδιο όπου διεξάγονται αγώνες της Super League και δεν έχουν τοποθετηθεί οι κάμερες που προβλέπει ο νέος νόμος. Επομένως οι αγώνες γίνονται χωρίς θεατές.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση της ΕΠΟ είναι ο τελικός της 18ης Μαϊου, Πναθηναϊκός – Άρης να γίνει στο Πανθεσσαλικό.

Αντιθέτως δεν θα συζητηθεί το θέμα του προπονητή της Εθνικής Ανδρών.

Στην ΕΠΟ αφενός δεν βιάζονται. Αφετέρου υπάρχουν πρόσωπα όπως ο αναπληρωτής πρόεδρος, Παναγιώτης Δημητρίου, που είναι υπέρ της παραμονής του Πογέτ μέχρι το τέλος του 2024, επειδή ξέρει την ομάδα και επειδή το Σεπτέμβριο αρχίζουν οι αγώνες του Nations League.

Παράλληλα παίζουν κι άλλα ονόματα, όπως του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πιθανόν το θέμα να συζητηθεί στο τέλος του μήνα, οπότε θα ληφθεί απόφαση και για τις εκλογές.

Η τιμωρία της ΔΕΑΒ έκλεισε και τη μοναδική θύρα ΑμεΑ της Λεωφόρου

Το λουκέτο στη θύρα 13 από την ΔΕΑΒ, στερεί και από τους ανθρώπους με αναπηρία τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Οι Πράσινοι τιμωρήθηκαν από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας με κλείσιμο του πετάλου της θύρας 13, για όσα έγιναν πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου σύμφωνα με τη σχετική απόφαση 20 άτομα μπήκαν με χρήση βίας στο γήπεδο και χωρίς να γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπείας.

Ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί όμως είναι ότι με αυτόν τον τρόπο έκλεισε και η μοναδική θύρα στην οποία είχαν πρόσβαση όσοι κινούνται με αναπηρικά αμαξίδια.

Το εν λόγω ζήτημα αναδεικνύει με ανάρτησή της στα social media η σελίδα «cool_crips». Μάλιστα αναφέρει πως σε επικοινωνία της με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της ειπώθηκε ότι η θύρα θα είναι κλειστή για όλους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Οι θέσεις για χρήστες/τριες αμαξιδίου στο γήπεδο του Παναθηναϊκού ήταν ανέκαθεν προβληματικές, καθώς βρίσκονται μέσα στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών. Εκεί οι φίλαθλοι είναι συνήθως υπεράριθμοι, τα καπνογόνα κάνουν συχνά την ατμόσφαιρα αποπνικτική ενώ δεν λείπουν και οι φορές που γίνονται επεισόδια με την αστυνομία. Με λίγα λόγια, επικίνδυνο..

Τώρα όμως έχουμε ακόμα μια πρωτοτυπία. Οι χρήστες/τριες αμαξιδίου να τιμωρούνται για τα επεισόδια των οπαδών. Πως έγινε αυτό θα μου πείτε. Ας τα βάλουμε κάτω…

Στον αγώνα της προηγούμενης Τετάρτης ( 3/4 ) εναντίον της ΑΕΚ μια ομάδα οπαδών του ΠΑΟ μπήκε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, βίαια στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Για το γεγονός αυτό η ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπιση της Βίας) τιμώρησε τον ΠΑΟ βάζοντας «λουκετο» στο πέταλο των οργανωμένων όπου βρίσκονται και οι αναπηρικές θέσεις.

Αυτό όμως οδηγεί αυτόματα στον αποκλεισμό ΜΟΝΟ των χρηστών/τριων αμαξιδίων από τον αγώνα. Καθώς ακόμα και οι οπαδοί που έχουν διαρκείας στο συγκεκριμένο πέταλο θα μπορούσαν κάλλιστα να βρουν εισιτήρια σε κάποια άλλη θύρα η οποία είναι ανοιχτή…

Γιατί όμως δεν αφήνουν τα ανάπηρα άτομα να παρακολουθήσουν τον αγώνα στην συγκεκριμένη θύρα; ΕΛΑ ΝΤΕ; Λες και είναι τόσο δύσκολο να ελέγξει η αστυνομία 10 χρήστες/στριες αμαξιδίου και τους συνοδούς τους. Σε επικοινωνία πάντως με την ΠΑΕ @fcpanathinaikos μας μεταφέρθηκε ότι η θύρα θα είναι κλειστή για όλους…

Ποιος λοιπόν τιμωρήθηκε πραγματικά;

Τα συμπεράσματα δικά σας».

Παναθηναϊκος – Λαμια Live Streaming: «Επιβεβλημένο οι αγώνες των πέντε πρώτων ομάδων να γίνονται με ξένους διαιτητές»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για το θέμα των Ελλήνων διαιτητών στα πλέι οφ. Ξεκαθάρισε τη στάση της, τονίζοντας ότι υπάρχει σε ισχύ δεσμευτική συμφωνία για ξένους διαιτητές.

Ξεκάθαρη θέση πήρε η ΠΑΕ Παναθηανϊκός το βράδυ της Τετάρτης. Όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε περί Ελλήνων διαιτητών στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

«Είναι σε όλους γνωστή η συμφωνία για τη διεξαγωγή τόσο των κρίσιμων αγώνων της κανονικής διάρκειας όσο – και ειδικότερα –  αυτών των πλέι οφ με την παρουσία ξένων διαιτητών. Με έκπληξη παρατηρήσαμε το αίτημα από μία ομάδα και την μεταγενέστερη συναίνεση της δεύτερης ομάδας, ώστε να παίξουν με Έλληνες διαιτητές τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Είναι αυτονόητο πως κάθε αγώνας δεν αφορά μόνο τις διαγωνιζόμενες ομάδες. Αλλά επηρεάζει άμεσα και τους συνδιεκδικητές τους και την εν γένει εξέλιξη των πλέι οφ, άρα και του πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου θεωρούμε επιβεβλημένο όλοι οι αγώνες μεταξύ των πρώτων πέντε ομάδων να διεξαχθούν με ξένους διαιτητές. Σύμφωνα και με την ισχύουσα δεσμευτική συμφωνία» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι πράσινοι.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στοίχημα: Δείτε αποδόσεις και επιλογές

Παναθηναϊκος – Λαμια Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News