Βοτανικός: Μπήκαν οι μπουλντόζες, υπογράφηκαν τα 6,8 εκατ. ευρώ

Βοτανικός όπως... Λεωφόρος για τον Παναθηναϊκό

Ο Βοτανικός πλέον αρχίζει να γίνεται πράξη, καθώς μπήκαν οι μπουλντόζες για να αρχίσουν τα έργα, ενώ παράλληλα υπογράφηκαν τα 6,8 εκατ. ευρώ.

Ο Χάρης Δούκας φαίνεται πως κάνει πράξη τα λεγόμενά του και πλέον ο Βοτανικός και το γήπεδο του Παναθηναϊκού ειδικότερα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα κι οστά, καθώς άρχισε να γίνεται εργοτάξιο!

Οι πρώτες μπουλντόζες έχουν ήδη μπει και δουλεύουν στο χώρο που θα κατασκευαστεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Τις συγκεκριμένες μπουλντόζες να αναφέρουμε ότι τις έχει νοικιάσει και τις χρησιμοποιεί ο Δήμος Αθηναίων με σκοπό να γκρεμίσει τα κτίρια που υπήρχαν στο χώρο και έπειτα να ολοκληρώσει το πρώτο πλάνο του project.

Αυτό θα γίνει μέχρι να παραδοθεί τις επόμενες ημέρες η περιοχή στην Κοινοπραξία που έχει αναλάβει τη δημιουργία του έργου.

Από εκεί και πέρα υπάρχει συνεχή τρέξιμο από τις υπηρεσίες του Δήμου για τις εκδόσεις των αδειών κατεδάφισης με τα συνεργεία να έχουν πιάσει δουλειά.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο κ. Νίκος Παπαθανάσης έβαλε την υπογραφή του και ενέκρινε το ποσό των 6,8 εκατ. ευρώ (5 εκατ. συν τον ΦΠΑ), το οποίο θα δοθεί στην Κοινοπραξία των εταιρειών («Μυτιληναίος, ΑΚΤΩΡ και ΤΕΡΝΑ») που έχουν αναλάβει να κατασκευάσουν το ποδοσφαιρικό γήπεδο, για την απορρύπανση του χώρου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News