Παναθηναϊκός: Με τους... γνωστούς στόπερ και η απόφαση για Αράο

Γελούσαν στον Παναθηναϊκό για την «αποχώρηση Τερίμ»!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λαμία την ερχόμενη Κυριακή 14 Απριλίου (17:00) με τον Φατίχ Τερίμ να καταστρώνει τα πλάνα του με σκοπό να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται ν’ αντιμετωπίσει τη Λαμία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την πέμπτη αγωνιστική των playoffs της Super League έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ο Φατίχ Τερίμ ήδη καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του κυριακάτικου ματς, προκειμένου να επιλέξει τους κορυφαίους έντεκα παίκτες που θα τον βοηθήσουν να πάρει η ομάδα ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Πιο αναλυτικά ο Τούρκος τεχνικός αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τους Γεντβάι-Ακαϊντίν στο κέντρο της άμυνας όπως και στα δύο προηγούμενα ματς, καθώς το συγκεκριμένο δίδυμο τα πάει εξαιρετικά και δείχνει να βγάζει χημεία.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τον Γουίλιαν Αράο είναι πολύ δύσκολο να τον δούμε σε άλλη θέση από αυτή του κέντρου. Ο Βραζιλιάνος από τη στιγμή που μετακόμισε στη φυσική του θέση έχει αλλάξει την εικόνα του Τριφυλλιού και δείχνει ότι μπορεί να δώσει πολλές λύσεις κι εκεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News